Προϊόντα

Παιδικά ρούχα για βάπτιση

Posted On November 13, 2015 at 9:43 pm by / No Comments

paidika1Παιδικά ρούχα για βάπτιση

Ετοιμάζετε την βάπτιση του μωρού σας; Τότε ίσως διανύετε μια καταπληκτική πορεία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αναζήτηση για τα βαπτιστικά ρούχα του παδιού σας. Στα βαπτιστικά πέρα από τα ρούχα περιλαμβάνονται και όλα εκείνα τα αξεσουάρ που θα κάνουν το αγγελούδι σας ξεχωρίστο, την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα.

Εφόσον πρόκειται για κοριτσάκι προτείνουμε ένα καταπληκτικό βαπτιστικό φόρεμα Kitten Empire από λευκό λινό, συνδυασμένο με τούλι. Το καταπληκτικό αυτό βαπτιστικό φόρεμα είναι επενδυμένο εσωτερικά με βαμβακερό βουάλ και φουρό από τούλι καθώς και διακοσμημένο με υφασμάτινη ντάλια από μεταξωτό σατέν σε παστέλ καταπληκτικό χρώμα.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και καλαίσθητο βαπτιστικό φόρεμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Ένα φόρεμα που θα κάνει το μωρό σας να ξεχωρίζει στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή του.

Συνδυάστε το με ένα καταπληκτικό Kitten καπέλο και το μωρό σας θα σας ευγνωμονεί χρόνια μετά όταν θα βλέπει τις βαπτιστικές του φωτογραφίες!

Εαν πρόκειται για αγοράκι εκεί τα πράγματα πάνε σε λίγο πιο κλασσικές γραμμές. Θα σας προτείναμε ένα Marasil βαπτιστικό σετ 5 τεμαχίων που περιλαμβάνει αντιανεμικό μπουφανάκι σε χρώμα λευκό και μπλε, πουκάμισο από λευκή ποπλίνα σε συνδυασμό με βαμβακερή ριγέ μπλούζα, παντελόνι από λευκή καπαρντίνα με λάστιχο αυξομείωσης στην μέση, μια ριγέ ζώνη και ένα καλαίσθητο jockey καπέλο. Ένα σετ βαπτιστικών ρούχων πολύ υψηλής αισθητικής για ένα αντράκι που θα ξεχωρίζει μέσα στην εκκλήσια!

Τα συγκεκριμένα βαπτιστικά ρούχα μπορείτε να τα βρείτε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να τα αποκτήσετε στην καλύτερη τιμή της αγοράς, εγγυημένα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *